Hero en de Draak

Hero en de Draak

Brand:Mr Cey
Product Code:BK840036
Availability:5
  • € 12.95

  • € 14.95

Het allereerste boek van Mr. Cey "hero en de draak"! Hero en de draak is een uniek kindervoorleesboek waarvan je de knuffel-hoofdpersonages kunt haken!

Haak alle 14 personages en breng het verhaal tot leven. In het boek heeft Mr. Cey alleen met het garen Scheepjeswol gewerkt, zoals bijvoorbeeld de Scheepjes Catona, Catona Denim, Larra en de Soft fun. Daarnaast is de hoofdpersonage Hero gehaakt met Scheepjes bloom, een iets dikkere katoen waardoor je gehaakt amigurumi ook echt een knuffel is.

Let op:
Ondanks inspanningen om een goed boek te maken met heldere haakinstructies, zijn er toch op twee pagina’s fouten ingeslopen, bij de hond Joe en de boom Bam Bam.
Na aankoop van dit boek vind je in jouw account op deze website, de pdf met correcties.

-Heb je nog geen account? Dan wordt je gevraagd deze aan te maken. Op deze manier zorgen we ervoor dat je zonder problemen kan doorhaken.
-Heb je het boek al maar mist je de correcties dan kan je deze downloaden door op onderstaande afbeelding te klikken

Hero en de Draak erratum

 

Sorry, deze directe downloads zijn alleen toegankelijk voor VIPP leden. Ben je VIPP lid, controleer dan eerst of je ingelogd bent.
Sorry, deze directe downloads zijn alleen toegankelijk voor VIPP leden. Ben je VIPP lid, controleer dan eerst of je ingelogd bent.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Tags: hero, draak, boek, anigurumi, haken